3 munankeltuaista
200 g sinihomejuustoa (Aura)
(1 rkl konjakkia)
3 dl kermaa vaahdoksi vatkattuna
3 munanvalkuaista
½ kpl hienoksi hakattua paprikaa (pun. tai vihr.)
6 kypsää päärynää
Valmistus
- Sekoita sähkövatkaimella kermaviili, munankeltuaiset ja juusto tasaiseksi seokseksi.
- Kääntele joukkoon vaahdoksi vatkattu kerma ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset.
- Sekoita mahdollisimman vähän.
- Laita tasapohjaisen (pyöreän) vuoan pohjalle hienonnettu paprika.
- Kaada päälle juustosekoitus.
- Laita pakasteeseen n. 3 tunniksi.
Tarjoa hieman sulaneena kypsien päärynänpuolikkaiden kanssa. Juomaksi kuohuvaa viiniä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti