Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

1.3.2009

Juustotorttua päärynöille

3 dl kermaviiliä, joka on valutettu suodatinpussissa pari tuntia
3 munankeltuaista
200 g sinihomejuustoa (Aura)
(1 rkl konjakkia)
3 dl kermaa vaahdoksi vatkattuna
3 munanvalkuaista
½ kpl hienoksi hakattua paprikaa (pun. tai vihr.)
6 kypsää päärynää

Valmistus
  1. Sekoita sähkövatkaimella kermaviili, munankeltuaiset ja juusto tasaiseksi seokseksi.
  2. Kääntele joukkoon vaahdoksi vatkattu kerma ja kovaksi vaahdoksi vatkatut valkuaiset.
  3. Sekoita mahdollisimman vähän.
  4. Laita tasapohjaisen (pyöreän) vuoan pohjalle hienonnettu paprika.
  5. Kaada päälle juustosekoitus.
  6. Laita pakasteeseen n. 3 tunniksi.

    Tarjoa hieman sulaneena kypsien päärynänpuolikkaiden kanssa. Juomaksi kuohuvaa viiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti