Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

1.3.2009

Talvisalaatti (jouluinen)

250 g tuoretta ruusukaalta
pala punakaalta n.350 g)
pala kiinankaalta
1/4 purjosipulia

Kastike:
1 appelsiinin mehu (n.6 rkl)
2 rkl öljyä
1 maustemitallinen suolaa
1 maustemitallinen pippuria

Koristelu:
3 appelsiinia
hienonnettua tuoretta persiljaa

Valmistus:
  1. Puhdista ruusukaali ja kiinankaali.
  2. Suikaloi kaalit sekä purjo. Huuhtele siivilässä. Anna valua ja laita kulhoon.
Kastikkeen valmistus:
  1. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada salaatin päälle.
  2. Koristele appelsiinilohkoilla ja persiljalla.
Sopii hyvin paistetun tai grillatun porsaanlihan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti