4 annosta
400 g kalaa jauhettuna (lähes mikä tahansa kala käy
2 munaa
2 dl kermamaitoa (kermaa ja maitoa)
1 rkl perunajauhoja
1 rkl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1/4 TL valkopippuria
hienonnettua tilliä
Valmistus:
- Vatkaa ainekset huolellisesti sekaisin.
- Voitele mikron kestävä vuoka, jossa on reikä keskellä tai lasivuoka, johon laitat ulkopuolelta voidellun juomalasin nurinpäin keskelle.
- Kaada seos lasin ympärille tai mikrovuokaan. Peitä kelmulla.
- Kuumenna täydellä teholla 9-10 minuuttia. Kypsä mureke tuntuu koskettaessa kiinteältä.
- Tarjoa perunoiden, salaatin, hollantilaisen kastikkeen, runsaasti tillillä maustetun kastikkeen tai voisulan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Lähetä kommentti