Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

18.11.2014

Lehtikaalisalaatti

  •   ½ dl appelsiininmehua
  • n. 250 g lehtikaalta
  • 1 dl saksanpähkinöitä
  • 2 omenaa
Valmistus:
  1. Ota paksut lehtiruodit pois viherkaalista ja leikkaa pieneksi veitsellä..
  2. Hienonna pähkinät karkeaksi rouheeksi.
  3. Sekoita ainekset kulhossa.
  4. Lisää appelsiininmehu.
  5. Pese omenat hyvin ja raasta kuorineen karkeaksi raasteeksi ja lisää joukkoon viimeiseksi jottei omenat tummu.
  6. Anna "kypsyä" muutama tunti tai mielellään seuraavaan päivään.
Lehtikaalin voi hienontaa pienemmäksi, kuin kuvassa. Makuasia :) Omenat voi toki kuoria, jos ovat ulkolaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti