Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

18.11.2014

Lehtikaalisalaatti pinjansiementen kera

  • n 5 dl hienonnettua lehtikaalta
  • 2 persikan puolikasta
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl feta- tai salaattijuustokuutioita
Kastike:
  • 3 rkl auringonkukkaöljyä
  • 1½ rkl omenaviinietikkaa
  • n. 1 maustemitta yrttisuolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • 1 maustemitta kuivattua korianteria (tuore toki käy jolloin enemmän)
Valmistus:
  1. Ota lehtikaalista pois isot ruodit ja leikkaa hienoksi.
  2. Kuutioi persikat ja sekoita lehtikaalin joukkoon.
  3. Paahda pinjansiemenet pannulla kauniin ruskeiksi, ja lisää salaatin joukkoon.
  4. Lisää lopuksi juustokuutiot.
Kastike:
  1. Sekoita keskenään kastikkeen ainekset ja kääntele varovasti salaattiin.
  2. Anna vetäytyä muutama tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti