Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

19.2.2010

Soija-makaronipata

(3-4 annosta)

1 dl soijarouhetta
n. 1 dl vettä liotukseen


½ sipulia
1 valkosipulinkynsi
4-5 dl vettä
½ kasvislimikuutio
3 dl (kuvio)pastaa
300 g kruunu- tai kukkaisvihanneksia (pakaste)
n. 1 rkl ketsuppia
½ tl basilikaa
mustapippurirouhetta

Valmistus:
  1. Keitä eri kattilassa makaronit lähes kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Liota soijarouheita vedessä kunnes vesi imeytynyt rouheeseen. Purista ylimääräinen vesi pois.
  3. Ruskista kevyesti padassa soijarouhe, hienonnettu sipuli sekä murskattu valkosipulin kynsi.
  4. Lisää vesi, puoli kasvisliemikuutiota sekä mausteet.
  5. Keitä muutama minuutti.
  6. Lisää keitetyt makaroonit ja jäiset kasvikset.
  7. Keitä vielä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Katso pakkauksesta keittoaika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti