Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

2.3.2009

Persikkavaahto

4 liivatelehteä
1 iso purkki säilykepersikoita (425g), voi laittaa enemmän!
2 dl kuohukermaa

Valmistus:
  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä n. 10 minuuttia.
  2. Purista niistä vesi pois ja sulata kattilassa miedolla lämmöllä.
  3. Kaada pois persikoiden liemi.
  4. Soseuta persikat sauvasekoittimella, tehosekoittimella tai vaikkapa siivilän läpi painelemalla.
  5. Säästä yksi persikanpuolikas koristeluun.
  6. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  7. Lisää sulaneet liivatelehdet ja kermavaahto hedelmäsoseeseen.
  8. Kaada vaahto jälkiruokakulhoon tai annosmaljoihin.
  9. Koristele persikan viipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti