Kuva ja tausta

Kuva ja tausta: Pilvi Kivijärvi Nuura Kide

8.3.2009

Pähkinä-savutofusalaatti

1 ruukku lehtisalaattia
1 ruukku villirucolaa tai tammenlehtisalaattia
4 tomaattia
60 g pekaanipähkinöitä
½ pkt savutofua
n. 10 kpl mustia oliiveja

Kastike:
Esim. Hesburgerin Talon-tai valkosipulikastike

Valmistus:

  1. Leikkaa tomaatit lohkoiksi, savulohi kuutioiksi.
  2. Huuhtele ja revi salaatinlehdet palasiksi.
  3. Puolita oliivit tai leikkaa ne viipaleisi
  4. Leikkaa halutessasi pähkinöitä pinemmäksi.
  5. Sekoita kaikki ainekset varovasti keskenään.

Voit valuttaa kastikkeen varovasti päälle tai tarjota erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti